Despre noi

 

Suntem o echipă de profesioniști, pasionați de motoare și onești în relația cu clientul.

Service-ul nostru a apărut din pasiunea pentru masini și din dorința de a face o diferență în peisajul service-urilor din orașul Tulcea. Am creat un loc unde clienții sunt tratați cu respect și unde pot avea încredere că le este întotdeauna spus adevarul.

Pregătirea temeinică și experiența dobandită ne-au ajutat să devenim un partener pe care clienții noștrii stiu că se pot baza.

Misiunea noastră

 

Extreme-Auto este un service auto, în care serviciile de diagnoză, electrică, mecanică auto, plus și alte servicii auto, sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiți și relația client service auto o să fie o experiență mai mult decât placută.

Iată care sunt beneficiile atunci când apelați la noi:

|Toate Mărcile Auto

  Am adunat toate aceste cunoștințe și competențe pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate precum și soluții la toate problemele pe care le-ar putea avea un autoturism.

|Servicii Complete

  Avem grijă de serviciile oferite, iar clienții noștri fideli care se întorc se pot aștepta întotdeauna la unele aprecieri de la noi, cum ar fi o reducere pentru serviciile viitoare.

 |PRețuri Competitive

  Alături de transparență, corectitudine, training specializat și eficiență, menținerea unor prețuri competitive reprezintă pentru noi un obiectiv primar.

V-ați înscris pentru ofertele noastre exclusive?

 

Dacă doriți să consultați câteva dintre serviciile noastre, puteți vizita pagina noastră de Servicii, sau să le adresați prin formularul nostru de Contact.