Oferim servicii complete de tractări auto pe platformă hidraulică 3T sau recuperare pentru:

 

- Vehicule avariate (în urma accidentelor sau avarii mecanice care duc la functionarea necorespunzătoare a vehiculului);

-Vehicule funcționale dar nedeplasabile pe roți (ITP expirat, asigurare expirată, necesită revizie RAR, nu este înmatriculat, etc).

De ce noi?

 

Reușim să venim în întampinarea nevoilor dumneavoastră de fiecare dată cu soluții eficiente, personal calificat și amabil. Din pasiune pentru mașini, dar și pentru ceea ce facem, am ales să prestăm servicii de asistență rutieră și tractări auto de calitate, astfel încât să aveți o experiență cât mai bună în colaborarea cu noi și să vă bucurați de o firmă care vă satisface toate nevoile, oricând, oriunde!

Tractări auto și asistență rutieră 24/7

 

 Venim în ajutorul dumneavoastră cu servicii de tractări auto și remorcare auto non-stop, asistență rutieră, intervenții rapide și depanare vehicul în județul Tulcea.

Iată care sunt beneficiile atunci când apelați la noi:

|Ajungem RAPID

  Știm că timpul este prețios, din acest motiv ne deplasăm rapid la dumneavoastra pentru a vă scoate cât mai repede din impas.

 |SERVICII PREMIUM

  Autospecialele noastre de tractări dețin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea și transportul vehiculelor deteriorate sau staționare.

|Service AUTO PROPRIU

  Vă putem oferi servicii de top, dar și la prețuri cât mai avantajoase în service-ul auto propriu.

Ai nevoie de asistență rutieră?